Opdatering af foreningsvejviseren


I frivilligcentret har vi fra uge 41 til og med uge 45, foreløbig, Per Henrik Kæseler i praktik 15 timer om ugen, fordelt på tirsdag, torsdag og fredag.
Pers hovedopgave bliver at få opdateret vores digitale foreningsvejviser på hjemmesiden (www.frivilligcentret.dk/social-foreningsvejviser). Fredag d. 10. oktober er der sendt mails ud til alle vores medlemsforeninger. Heri beder vi om, at man tjekker sine oplysninger på hjemmesiden, og melder tilbage til os. Ligeledes er der sendt mails til foreninger, der er medlemmer hos os, men endnu ikke har en side i vores foreningsvejviser. De opfordres til at indsende oplysninger, som vi kan lægge ind i vejviseren.
Vi håber, at alle vil være med.
Vi opfordrer alle til at svare hurtigt på adressen: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. meget gerne før d. 27. oktober. Giv også gerne besked, hvis I ikke har nogle ændringer eller opdateringer, for så er vi fri for at rykke for svar.

efterår til webnyhed


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794