Videokursus


Filmkursus til foreninger, der gerne vil producere levende billede og lyd.

I samarbejde med Kanal Hovedstaden har vi fået en enestående mulighed for at tilbyde vores medlemmer et kursus i filmproduktion. På kurset lærer deltagerne, at lave film med udgangspunkt i deres forening. Filmen kan f.eks. bruges, når de præsenterer deres foreninger for andre, og den kan lægges på deres hjemmeside eller facebookside.

Undervisningen tager udgangspunkt i det udstyr, som deltagerne har i forvejen, som kan optage film (f.eks. Ipad eller anden tablet, smartphone og kamera – droner og videokameraer som f.eks. GoPro er også velkomne J).

Kurset foregår over 4 kursusgange i januar og marts. Der er 3 gange i Frivilligcenter & Selvhjælp Rudersdal og 1 gang i Mediehuset København (3 minutters gang fra København H). Derudover er der hjemmearbejde.

For at få det fulde udbytte af kurset, skal man deltage 2-3 personer fra samme forening. Meget gerne 1-2 personer med interesse for det tekniske og 1-2 personer med interesse for indholdet.

Filmene fra kurset sættes sammen til en udsendelse, der vises på Kanal Hovedstaden.

Læs mere om kurset og tilmelding ved at trykke her: Invitation til videokursus for medlemsforeninger

Briller og tastatur på bord til webnyhed 

Kurset tilbydes i samarbejde med Kanal Hovedstaden

 LOGO-KH no small details      Logo Frivilligcenter Rudersdal


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794