Frivilligcentret søger projektkoordinator


Skovgærdet4.3

Under forudsætning af at der opnås tilskud fra PUF-puljen, søger Frivilligcenter Rudersdal en projektmedarbejder fra 1. maj 2015.

Vil du være med til at sætte frivilligheden på landkortet i Rudersdal?

Vi søger en medarbejder med organisatorisk tæft, erfaring med projektstyring, skriftlige og mundtlige formidlingsevner og erfaring med IT og hjemmesideproduktion.

Frivilligcenter Rudersdal er en paraplyorganisation for de frivillige sociale foreninger i Rudersdal. Vi understøtter forenings- og frivillighedsarbejdet, formidler frivilligt arbejde og igangsætter nye projekter i samarbejde med foreningslivet.

Dine arbejdsopgaver

Som projektmedarbejder bliver dine primære opgaver:

-          At koordinere Frivilligbørsen, som er et netværksarrangement for foreningsliv, kommune og erhvervsliv

-          At igangsætte projekt IT-ven Rudersdal, der er et it-læringsforløb for ældre og handicappede bygget over besøgsvennekonceptet

-          At hjælpe foreningerne med at oprette hjemmesider og facebooksider

-          At planlægge og afholde kursusdag om frivillighed

 

Desuden vil du indgå i de daglige rutiner på sekretariatet.

 

Vi søger
Vi søger en akademiker, der arbejder selvstændig, struktureret og kan holde mange bolde i luften samtidigt. Du skal være en god formidler både skriftligt, og mundtligt, være god til at planlægge og afvikle projekter, du skal kunne lave hjemmesider og Facebooksider, og du skal have gode samarbejdsevner, da der involveres mange forskellige samarbejdspartnere i både Frivilligbørsen og It-ven Rudersdal projektet. Har du erfaring med frivilligt arbejde er det absolut en fordel.

Det praktiske
Arbejdstiden er 25 om ugen fra 1.5. 2015 eller snarest derefter, under forudsætning af at der opnås en bevilling fra PUF-puljen. Ansættelsen er tidsbegrænset til udgangen af februar 2016 med mulighed for forlængelse.

Der holdes ferie i 4 uger i juli.

Løn efter kvalifikationer.

Din daglige arbejdsplads er Frivilligcenter Rudersdal, Skovgærdet 4, 2840 Holte, hvor du kommer til at dele hverdagen med sekretariatets øvrige medarbejdere og frivillige. Vi er en dynamisk, rummelig og uformel arbejdsplads, hvor der er plads til både faglighed og socialt samvær.

 

Ansøgning
Send din ansøgning, samt CV til centerleder Lotte Hassing på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 17.4. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os på samme mailadresse eller på telefon 45 89 00 56.

Læs mere om Frivilligcenter Rudersdal på www.frivilligcentret.dk 


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794