Synlighed på nettet. Frivilligcentret rådgiver om brug af hjemmesider og Facebook.


På FrivilligBørsen i september gik Kræftens Bekæmpelse hjem med en aftale om at få rådgivning omkring deres brug af hjemmeside og Facebook.
Lige før jul mødtes Eva og Susanne derfor med Astrid fra Frivilligcentret over computerne, og fik talt om indhold på hjemmesiden, facebookgrupper vs. facebooksider og fik udnævnt administratorer. Eva og Susanne gik straks i gang med at redigerer og skrive.

Vil I følge med i hvad der rører sig i Kræftens Bekæmpelse Rudersdal så tryk ’Syns god om’ deres side her: https://www.facebook.com/CancerRudersdal/
Se også deres hjemmeside her: http://kb-rudersdal.dk/ 

Åbent tilbud
Det er ikke kun på FrivilligBørsen man kan lave aftaler om at få hjælp til hjemmesider og Facebook som forening. Til og med februar, er det et åbent tilbud for alle tilknyttet Frivilligcentret.
Vi hjælper fx med at sætte en nem hjemmeside op, giver rådgivning om indholdet, hvis I allerede har en hjemmeside og vi hjælper med at komme i gang, eller videre, med at bruge Facebook som forening.

Kontakt Astrid på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 45 89 00 56.

 

kræftensbekæmpelse på facebook


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794