Godt, bedre, fantastisk – Hvordan synes du det går?


Kommer du jævnligt i Frivilligcentret som frivillige eller er du aktiv i en af vore medlemsforeninger?


I Frivilligcentret vil vi gerne stille de mest relevante tilbud til rådighed for foreninger og frivillige – derfor vil vi gerne høre, hvordan du oplever de tilbud Frivilligcentret har i dag og din vurdering af, hvad det kan være relevant at tilbyde i fremtiden.

Som del af en ansøgningsproces om midler til Frivilligcentret det kommende år vil vi gerne undersøge hvilke tilbud der vil være relevante for Frivilligcentrets brugere i fremtiden så vi sikre os at vi søger midler til det, der gør den største forskel for medlemsforeningerne.

Vi håber at du vil tage dig tid til at svare på de ni spørgsmål. Det er din personlige vurdering vi er interesseret i, så vi vil gerne høre fra dig lige meget om du er formand, ’menig frivillig’ eller er aktiv i flere forskellige foreninger. Vi vil også gerne høre fra dig selv om du ikke bruger huset så tit.

Undersøgelsen er elektronisk og kan besvares via dette link, men det er også muligt at komme forbi frivilligcentret og udfylde det med papir og blyant. Undersøgelsen løber frem til 1. februar. 

spørgeskema


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794