Bliv inspireret til hvordan din forening kan åbne dørene for en flygtning


Er din forening klar til at åbne dørene for en flygtning?
Mange flygtninge vil gerne engagere sig i lokalsamfundet og ud og deltage i foreningslivet. Rudersdal Idrætsråd og Frivilligcenter Rudersdal i samarbejde med Kultur og Beskæftigelse, inviterer derfor foreninger mv. til inspirationsmøde og efterfølgende foreningsmesse, hvor foreninger og flygtninge kan mødes.


Informationsmøde torsdag den 14. april 2016
Kom og hør erfaringer fra foreninger, der har inviteret flygtninge ind og få viden om, hvordan I sikre et vellykket kulturmøde. Få svar på spørgsmål og overvej, hvad der kan lade sig gøre i netop jeres forening.
Programmet byder på oplæg fra Flygtningetennis i Birkerød Tennisklub, hvor Jesper Tvermoes vil berette om hvorfor de gik i gang og hvad de har fået ud af det. Dernæst vil konsulent ved Danmarks Idrætsforbund Lars Kruse fortælle om, hvorfor det er vigtigt at åbne dørene for indvandrerne og om hvilke praktiske og ressourcemæssige overvejelser, man som forening kan gøre sig.

Tilmelding til Astrid Sandmark Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 45 89 00 56 senest den 11. april. Informationsmødet finder sted torsdag den 14. april kl. 17-19 i Glassalen i Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød.


Foreningsmesse lørdag den 21. maj 2016
På messen kan I møde flygtninge, der ønsker at være aktive i en klub eller forening. I får en stand, hvor I har mulighed for at præsenterer jeres aktiviteter og få en snak med mulige nye medlemmer. Det er både børn og voksne, der ønsker at møde jer og alle idrætsgrene og foreningstyper er velkomne. Der vil være tolke tilstede, der kan hjælpe jer, hvis det sproglige kniber.

Tilmelding til Astrid Sandmark Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 45 89 00 56 senest den 17. maj. Foreningsmessen finder sted lørdag den 21. maj kl. 13-15 i Per Kirkebysalen på Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246, 2840 Holte.

nøgle


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794