Nu skal foreningerne på banen - tilmelding til Foreningsmessen er åben


Flygtninge ud i foreningslivet er et initiativ, hvor foreninger og flygtninge kan mødes til en Foreningsmesse. Her kan foreninger og klubber formidle deres sport og aktivteter til en ny målgruppe.
Ved at tilbyde flygtninge og indvandre plads i jeres klub eller forening har I mulighed for at få nye medlemmer – samtidig med at I biddrager positivt til integrationen i lokalsamfundet.

Foreningsmesse d. 21. maj
Alle foreninger og klubber er inviteret til at møde flygtninge og præsenterer dem for mulige aktiviteter. Hver tilmeldt forening får et bord der er skiltet med foreningens navn skrevet både på dansk og arabisk. Der er mulighed for at have Roll-ups, plakater, flyers osv. med.
Vi arbejder med en ide om at lave et lille ’sceneområde’ hvor foreninger har mulighed for at lave en opvisning/demonstration eller noget andet sjovt.

På messen kan I møde flygtninge, der ønsker at være aktive i en klub eller forening. Vi regner med at ca. 50 – 60 flygtninge vil deltage. Det er både børn og voksne, der ønsker at møde jer og alle idrætsgrene og foreningstyper er velkomne.
Der vil være oversættere tilstede der kan hjælpe, jer hvis det sproglige kniber lidt.

Messen afholdes lørdag den 21. maj kl. 13-15 i Per Kirkebysalen på Mariehøjcentret.
Tilmelding til projektkoordinator Astrid Sandmark på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 45 89 00 56 senest d. 17. maj.

På frivilligcentrets hjemmeside er der samlet en række ressourcer til foreninger, der ønsker at åbne dørene. I finder en ’tjekliste’ med spørgsmål det er godt at overveje på forhånd, overblik over mulighederne for støtte til kontingent og udstyr samt materiale fra vores afholdte inspirationsmøde. Se mere her: http://frivilligcentret.dk/foreninger/frivillige-integrationsindsatser/idraetsforeninger-og-integration

Ud over Frivilligcenter Rudersdal biddrager Rudersdal Idrætsråd og Kultur, Rudersdal kommune til arrangementet.

gruppe til webFlygtningene står klar - nu skal foreingerne på banen. 
Foto: Niels Helmø


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794