At få en invitation!


folkemøde2017

”Det er et af de første skridt til at komme ud af døren og møde det omkringliggende samfund, hvis man som person med en psykisk sårbarhed har haft en periode med en indlæggelse. Herfra kan man så opbygge mod til at deltage i mere og mere, og til sidst er man måske klar til job” lød til det debatten ”Er der en vej ud af systemet?” som Bro til hverdagslivet og Frivilligcenter Rudersdal afviklede til Folkemødedagen i Rudersdal i lørdag.

30 tilhører lyttede og bidrog med indspark og spørgsmål til debatten, hvor ordstyrer Anne Worning fordelte sol og vind lige og hvor debattørerne Birgitte Schjerning Povlsen (C), Charlotte Aagaard, centerchef for Særlige Sociale Indsats i Helsingør, Merete Elleboe, pårørende og Morten Hansen, repræsentant for borgere med personlige erfaringer kom med forskellige syn på emnet.

Blandt andet om, hvordan vi opbygger åbne og inkluderende fællesskaber, om foreningerne ikke har et særligt ansvar og om at ”systemet” burde turde noget mere.

Bro til hverdagslivet og Frivilligcenter Rudersdal takker alle for engageret deltagelse!


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794