Tak for en fantastisk FrivilligBørs!


 

Til nyhed
Foto: Hans Bøndergaard

Der blev handlet, snakket og netværket på livet løs, da årets FrivilligBørs løb af stablen i Frivilligcenter Rudersdal i fredags. Over 100 deltagere var mødt op og centrets torv summede af spændte, entusiastiske og glade deltagere, der tilsammen satte rekord, og indgik hele 143 aftaler.

Mange spændende aftaler
Rudersdals borgmester Jens Ive åbnede børsen kl. 16.00, og lynhurtigt blev de første aftaler indgået.
Aftalerne på årets frivilligbørs spændte vidt og mange deltagere fik spændende aftaler med sig hjem. Blandt andet aftalte den lokale kultur og naturforening; KulNaTur en naturvandring med Aktivitetscentret Teglporten, Venligboerne Rudersdal aftalte et kursus for flygtninge med fokus på budgetlægning med Danske Bank og Børns Voksenvenner København indgik en aftale med Rudersdal Bibliotekerne om udstilling af billeder og oplæg på Rudersdal Bibliotekerne.

FrivilligBørsen vender stærkt tilbage
Der blev handlet på FrivilligBørsen indtil sidste minut, hvor formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Daniel E. Hansen lukkede børsen kl. 17.30. At FrivilligBørsen endnu engang viser sig som en stor succes er et stort incitament til at afholde arrangementet igen. Vi satser derfor på, at FrivilligBørsen vender stærkt tilbage.

 


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794