Projekt Frivillig lukker


overblik gimp


Projekt Frivillig lukker desværre ved udgangen af 2017.
Det skyldes, at projektet ikke er en del af Finansloven 2018.

Gennem de sidste 7 år har Frivilligcenter Rudersdal været regionskontor for Projekt Frivillig, der er et landsdækkende ungdomsprojekt, som har arbejdet for at fremme frivilligheden blandt unge på ungdomsuddannelserne.


”Vi er meget kede af, at Projekt Frivillig lukker. For os har det været en vigtig opgave at introducere unge til frivillighed og opfordre til at engagere sig i aktiviteter i foreningslivet. Det er en politisk beslutning, som desværre vil få konsekvenser for os,” siger Lotte Hassing, centerleder i Frivilligcenter Rudersdal. 


Frivilligcentrets sekretatiat lukker om fredagen


En af konsekvenserne af lukningen af projekt Frivillig er færre ressourcer til lønnet personale. Fra januar 2018 ser vi os derfor nødsaget til at reducere Frivilligcentrets sekretariats åbningstid således, at der holdes lukket hver fredag. Lokalerne og foreningskøkkenet kan benyttes som sædvanligt, men vi kan ikke hjælpe med fx foreningssparring og kopiering.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794