TAK FOR FESTEN


Sikke en dejlig Åben Frivilligscene vi havde søndag den 16. juni.

Dagen samlede mere end 150 mennesker på kryds og tværs af generationer, talenter og etnicitet.

Tak til de 30 talenter og foreninger, der stillede op. Tak for samarbejdet Rudersdal KulturparaplyKulnatur-foreningen Skodsborg kultur natur motion og Rudersdal Kommune.

Tak for festen! Se vort skønne billedgalleri nedenfor med eksempler på dagens aktiviteter. Og læs også nederst indlednings- og afslutningsdigtene fra #Bolettes Gæstebud#.

Udstillingen af lokal kunst kan ses frem til 1. juli i Kulturcenter Mariehøj.

 

frivilligscene ruba2

 

frivilligscene orkester

                          frivilligscene oliver

frivilligscene boldspil

frivilligscene naturgymnastik

frivilligscene snobrd

frivilligscene ruba

frivilligscene mad

Frivilligscene gster og mad

 

Fællesskab og nærvær

Ruders dal er jeg normal, vi ser du er genial. En pilgrim baner vej fra national til lokal. Fællesskab om EU valg, Folketingsvalg, til lokal bal. For i dag er det dit kald, og dit valg. Vis dit talent!

Det ikke nemt, fordi ingen ønsker at være glemt. Mange forskellige bevægelses installationer med forskellige stationer. Toget kører, forbindelser, vi ud af ruder ser dal, Står af på denne station med vores mission bygger bro og tro. Mine ord fik mig ombord.

En særlig sans ser andre glans lægger op til fælles dans. Fredags maritim lægger ud med livets lim fører os til “I have a Dream”. Bevægelses akademiet danser op til fællessang og giver ”Oliver” klang. Sikke ”Sommer” vi rejser i indre og ydre univers med mobile fortællinger på tværs. En mavedans resonerer med alles glans. Syrisk mad et sandt kulturbad.

”Bo let ning” skaber fletning. Kredsen slutter, lyden af min ”pilgrim kutter”. Mærker min krop strutter, var den tænkt til Luther. Alle, koder blir til noder denne dag - din sag!

Vi er under en samme paraply, sætter nyt lys på by - vågner på ny. Alle mand ombord vi sammen vækker ord.

                                                                                                                                                                                                    #Bo lettes Gæstebud#

 

Finale

På min vandring mod den lyriske finale begynder min kabale, jeg mødte en krabbe ved en badetrappe.

Jeg skulle hilse og sige I er trådt op på en stige, for at blive. At være givet et talent ikke altid nemt, hvis man holder det gemt. Så blir det blot en krabbejagt på noget, man aldrig får sagt!

Men i dag et vågent nærvær bryder igennem med et sværd. I dette møde får du føde, til det du skal gøde. Gå med det som er dig givet - en ånd er tændt og en hånd vendt! Dette kan ikke stå alene, det er sammen vi får mod til at dele.

Tak for delt talent, et fravær er blevet til nærvær. Fra Nations valg til stations kald, fra lokalt til verbalt. Dagens valg, skaber fællesskab om en mands kald. En stemme er til os givet.

Som en landkrabbe, der griber om en klemme, vi ikke vil glemme. En gnist er tændt og en mønt er vendt. Ruder ser dal, intet er længere nationalt, men lokalt genialt!

Tage en klemme for ikke at glemme - din indre stemme.

                                                                                                                                                                                                     #Bo lettes Gæstebud#

 

 


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794