Foreningscoach


  jes 2      DHmøde.slanket

Få gratis træning til at løse lige netop de udfordringer, som din forening går og bikser med.

Vil du have hjælp til at udvikle din forening, blive skarp på hvordan du får flere frivillige eller nye medlemmer, få styr på fundraising eller træning i at løse en helt anden udfordring?

Frivilligcentrets foreningscoach Jes Ravn tilbyder gratis individuelle coaching-forløb for frivillige, der gerne vil have hjælp til at komme videre og forløb for foreningsbestyrelser, der står overfor en udfordring.

Erfaren coach

Jes Ravn er trænet i at coache mennesker til at blive bedre til det de ønsker at blive bedre til. Samtalen og de gode spørgsmål er hans håndværk. Jes Ravn er certificeret Business Coach og Master Coach hos Sofia Manning, som har en af landets førende coachuddannelser. Til daglig arbejder han som projektleder i Devoteam, hvor han også er HusCoach. Nu er han klar til at hjælpe frivillige og foreninger videre.

Individuel coaching for frivillige

En-til-en coaching er for dig, der er frivillig, og som har en udfordring, som du gerne vil have løst. Det kan være alt fra en konflikt med en med-frivillig, mangel på penge til at betale jeres nye projekt, stress eller noget helt andet. Det vigtigste er, at emnet optager dig.

Forløbet består af 3 sessioner af en times varighed.

  • Første session udforsker emnet, og du sætter dig mål og laver en plan for, hvad der skal ske.
  • I Anden session taler I om, hvad der er sket, hvad der gik godt, og hvad der drillede. Du går derfra med en justeret plan.
  • Tredje session evaluerer forløbet og I taler om, hvordan du fastholder dine nye gode vaner.

Bestyrelsescoaching

Gruppe-coaching er et gratis tilbud for bestyrelser i lokale frivillige foreninger. Er I kørt fast? Er der brug for at udvikle nye projekter? Er Tordenskjolds Soldater blevet trætte? Er der brug for et generationsskifte? Eller noget helt andet?

Bestyrelsescoaching er for foreninger, der er enige om, at de gerne vil arbejde med et emne. Bestyrelsescoaching foregår over 3 sessioner af ca. 2 timers varighed.

  • Første session konkretiserer emnet, og bestyrelsen sætter sig mål for, hvad der skal ske.
  • Anden session fokuserer på, hvad der er sket, og I justerer kursen sammen.
  • Tredje session evaluerer forløbet, og I taler om, hvordan I fastholder jeres kurs og de nye gode vaner.

Praktisk

Coachingen foregår i Frivilligcentret eller et offentligt lokale. Tiden aftales nærmere, når du har meldt din interesse. Der er kun mulighed for at gennemføre få forløb inden jul.

Kontakt Frivilligcentret på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du gerne vil have et coaching-forløb.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794