Første møde i Hemingway klub 3


hemingway klub3 1

 

Vil du være med til at starte en ny Hemingway Club i Rudersdal, hvor mænd over 60 mødes om foredrag, hyggeligt fællesskab og udflugter?

Så er du velkommen til første møde tirsdag den 26. november kl. 10 på Havarthigården, Holte.

Hemingway Klubberne er blevet en succes i Rudersdal, hvor mænd over 60 år mødes hver tirsdag til spændende foredrag og kaffe.

De første to klubber er fyldt, men nu er der mulighed for at være med fra begyndelsen i Hemingway klub 3.

Klubben mødes hver uge til spændende foredrag. Nogen gange er der ture ud af huset og året slutter med en god julefrokost. Møderne er baseret på åbenhed, alsidighed og respekt for andre. Medlemmerne er yderste sociale og hjælpsomme - også når praktiske hænder er nødvendige for at gennemføre møderne. Administrativt styres klubben af en selvsupplerende styregruppe, der selv bestemmer omfanget af information vedrørende klubbens drift.

Vores medlemmer er primært mænd, der er selvhjulpne og som har mulighed for at deltage i - og medvirke til - det fællesskab og netværk klubben udgør.

Vi er en økonomisk uafhængig, non-profit netværksgruppe. Økonomien hviler på et årskontingent på kr. 100,- samt kr. 20,- til kaffekassen hver gang vi mødes. Yderligere giver Rudersdal Kommune et tilskud.

Som klub betragtet er vi uafhængig af parti-politik, religion og andre tilhørsforhold.

Vores møder er baseret på åbenhed, alsidighed og respekt for andre. Disse faktorer gennemføres klart af medlemmerne, som er yderste sociale og hjælpsomme - også når praktiske hænder er nødvendige for at gennemføre møderne.

Helge Dissing og Bent Høgsberg glæder sig til at møde dig og håber på en god start af klub 3.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794