Praktikant til Frivilligcenter Rudersdal


                                              logo RGBRudersdal

Vil du være med til at styrke og synliggøre det frivillige miljø i Rudersdal?

Frivilligcenter Rudersdal søger en praktikant i forårssemesteret 2020. Som praktikant hos os bliver du medudvikler af en foreningsbasar. Du får erfaring med projektudvikling, storytelling, sociale medier og socialt arbejde. Du kommer med andre ord til at være med til at udvikle civilsamfundet sammen med centerlederen og et lille sekretariat. Vi har et bredt mix af opgaver, som bl.a. omfatter at:

 • Planlægge og afvikle en foreningsbasar sammen med idrætsforeninger og sociale foreninger
 • Sætte ord og billeder på de gode historier om frivillige, som gør en forskel i vores lokalområde
 • Opsøge nye netværk, foreninger og virksomheder der kan have glæde af at være med i det frivillige miljø
 • Undersøge, hvordan frivilligcentret kan skabe værdi for foreninger og lokalsamfund. Kendskab til at arbejde med kvalitative og evt. kvantitative metoder er en fordel
 • Deltage i det daglige administrative arbejde med at servicere medlemmer og passe telefoner 

Vi tilbyder:

Vi tilbyder meningsfulde opgaver, et godt og levende arbejdsmiljø i et lille sekretariat med fire medarbejdere og en række frivillige.

 • Stor indflydelse på eget arbejde og tilrettelæggelsen af dette
 • Et bredt netværk i frivilligverdenen
 • Et fleksibelt, rummeligt og uformelt arbejdsmiljø
 • Søde kollegaer, som står til rådighed med støtte og sparring
 • Anbefaling fra din praktikvært, som du kan bruge til jobsøgning m.v
 • Mulighed for at deltage i kurser og foredrag i Frivilligcentret

Det praktiske:

Vi forestiller os, at praktikken løber fra ultimo januar til juni med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med fx eksamensperioder og/eller eventuelt fritidsjob. Arbejdstiden er i udgangspunktet 30-37 timer om ugen med flekstid. Praktikken er ulønnet.

Ansøgning:

Ansøgningsfrist 6. januar. Vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lisbeth Eckhardt-Hansen på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , telefon 4589 0056.

Om Frivilligcentret:

Frivilligcenter Rudersdal er knudepunkt for frivillighed. Vi er en uafhængig NGO, som samler mere end 80 foreninger og en række personlige medlemmer. Vi arbejder for, at alle har gode muligheder for at engagere sig og tage del i det frivillige miljø. Vi udvikler det frivillige miljø, giver sparring til foreninger, hjælper nye frivillige aktiviteter frem, låner lokaler ud og viser vej til foreninger, netværk, frivilligjob, selvhjælpsgrupper og aktiviteter. Vi arbejder tværsektorielt og støtter samarbejde på kryds og tværs af civilsamfundet, det offentlige og erhvervslivet.

Se mere på www.frivilligcentret.dk eller facebook.com/frivilligcenterrudersdal


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794