Få hjælp til fundraising


          fundraising 2Fundraising 1

Frivilligcentrets to nye frivillige rådgivere tilbyder hjælp til din forenings ansøgning om støtte.

Mangler din forening penge til at gennemføre et nyt projekt? Er det uoverskueligt at gå i gang med fundraising?

Rudersdal Frivilligcenter tilbyder hjælp til alle frivillige foreninger, der har gode ideer, men mangler viden og erfaring i at søge midler til projekter.

To nye frivillige rådgivere kan tilbyde rådgivning om fondsansøgninger. De kan hjælpe med at:

  • Finde vej i finansieringsjunglen

Det kan være svært at finde vej til at finansiere finansieringsmulighed. Der er rigtig mange offentlige og private fonde i Danmark, der støtter frivilligt arbejde. Hvor man skal søge, afhænger af det projekt, man vil søge midler til. Når du har en ide, kan du får hjælp til at finde en egnet fond, som kan søges.

  • Gøre jeres ansøgning skarp

Du får hjælp til at kvalitetssikre jeres fonds- og projektansøgning og gøre den skarp og målrettet. Her får du sparring til din ansøgning. Vi kan ikke garantere, at jeres ansøgning bliver succesfuld, men vi kan hjælpe med at sikre, at formalia bliver overholdt, at ideen bliver præsenteret på en attraktiv måde og at projektet bliver præsenteret på rette tid og sted.

  • Kvalitetssikre afrapportering

Når du får fondsmidler, skal du overholde en række betingelser for at få pengene udbetalt. Du bliver også bedt om at udarbejde en rapport om, hvordan det er gået med projektet. Når du har lavet rapporten, kan rådgiverne hjælpe dig med at kvalitetssikre, at den lever op til fondens krav.

Frivillige rådgivere

Rudersdal Frivilligcenter har pt. to rådgivere, der kan hjælpe din forening med at konkretisere dine projekt, identificere potentielle fonde eller andre muligheder for midler og diskutere, hvordan din forening mest hensigtsmæssigt går videre med jeres ansøgning. Rådgiverne har naturligvis tavshedspligt.

Rie er 64 år og cand.merc. fra 1980 og cand.mag. fra 2019. Hun har i over 30 år arbejdet med ulandsbistand, finansieret af EU midler, Danida, SIDA, FN og andre organisationer. Hendes primære arbejdsfelt var udvikling af den private sektor, og hun har erfaring i både planlægning og udførelse af projekter, ligesom hun både har været den ansøgende part og den, der skulle udvælge ansøgere. Hun har desuden været ansvarlig for at søge danske fonde til udvikling af dansk erhvervsliv.

Hardy er 64 år og kand. samf. fra 1981 fra Aalborg Universitet. Han har fra 1981 til 2019 været ansat i Skatteministeriets departement. Hans primære arbejdsopgaver har været generel rådgivning af departementets ledelse og skatteministeren om skattefaglige emner, udarbejdelse af lovforslag og besvarelse af spørgsmål fra Folketingets udvalg. Han har endvidere deltaget i drøftelser og udvalgsarbejde med diverse interesseorganisationer og andre ministerier om skattefaglige emner, ligesom han gennem årene har haft et tæt samarbejde med de administrative enheder i Skatteministeriet.

Kontakt

Hvis du gerne vil have rådgivning om fondsansøgning, kan du kontakte Rudersdal Frivilligcenter på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 4589 0056 for yderligere oplysninger. Derefter bliver du kontaktet at en af vores fondsrådgivere som vil booke et møde med dig.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794