Netværkstræf Rudersdal 2020


zlem Cekic

Udvid dit netværk, få ny inspiration og kom i gang med nye partnerskaber på tværs af civilsamfundet, den offentlige sektor og det private erhvervsliv. Frivilligcenter Rudersdal og Rudersdal Kommune inviterer til træf den 11. marts 2020 fra 15.30 – 18.00 i biblioteksbygningen i Birkerød.

Foreninger, frivilliggrupper, virksomheder og kommunale fagområder er inviteret til træf, hvor der er masser af muligheder for at udvide sit netværk, få ny inspiration og lave konkrete samarbejdsaftaler. Frivilligcenter Rudersdal og Rudersdal Kommune står bag træffet den 11. marts. Formålet er at skabe mulighed for vidensdeling, samarbejde og partnerskaber i Rudersdal.

  • Vi vil gerne skabe gode rammer for at udvikle nye partnerskaber. Partnerskaber er del at FN’s Verdensmål. Og i Rudersdal tror vi også på, at partnerskaber på tværs af civilsamfund, det private erhvervsliv og den offentlige sektor, bliver vigtigere for udviklingen i de kommende år. Jeg håber, at Netværkstræffet sætter gang i nye samarbejdsaftaler til gavn for lokalområdet, siger Kristine Thrane, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Rudersdal Kommune

Gode erfaringer fra Frivilligbørs

Frivilligcenter Rudersdal har gode erfaringer med, at netværksarrangementer giver gevinst for frivillige foreninger, erhvervsliv og kommunale fagområder. Frivilligcentret har nemlig afviklet Frivilligbørs med stor succes nogle gange.

  • Sidste gang var mere end 100 mødt op til Frivilligbørsen og torvet summede af spændte, entusiastiske og glade deltagere, der satte rekord og indgik hele 143 konkrete samarbejdsaftaler. Det blev fx til fælles nytårskur mellem DemensNetværket og ParkinsonCafeens Pilekor. Mange foreninger fik nye foredragsholdere og andre fik øjnene op for, at man kan søge penge i Danske Bank Lyngbys Fond og meget mere. De mange samarbejdsaftaler gav bonus i form at nye kompetencer, ny viden eller adgang til lokaler og ressourcer, for bare at nævne nogle eksempler, siger Søren Grotum, formand for bestyrelsen i Frivilligcenter Rudersdal.

Relationer i lokalområdet

Til Netværkstræf Rudersdal er der gode muligheder for at lære lokalmiljøet endnu bedre at kende, præsentere dit eget virke, finde partnere, der kan hjælpe dig videre, og selv give en hånd til foreninger og virksomheder, der har brug for det.

Arrangementet er for alle, som gerne vil udvide deres netværk, finde nye samarbejdspartnere i foreningslivet, kulturlivet, erhvervslivet eller i kommunen og høre gode eksempler på, hvad der kommer ud af at samarbejde på tværs i Rudersdal

Özlem Cekic på programmet

Arrangementet begynder i den store sal i biblioteksbygningen i Birkerød med oplæg af forfatter, debattør og tidligere folketingsmedlem Özlem Cekic om, hvad der skal til for at bygge bro mellem foreninger,

frivillige, virksomheder og kommune – og hvad vi selv kan gøre for at skabe bedre samarbejde om en fælles sag. Der vil også være præsentation af lokale tværgående partnerskaber på scenen.

Programmet fortsætter med dialogstationer, hvor deltagerne møder hinanden og laver nye aftaler om samspil. Netværkstræffet slutter med fri mingling og et let traktement, for dem som har lyst til at netværke yderligere.

Inspirationskatalog

Som forberedelse til dagen opfordres deltagerne til at udfylde et lille skema og præsentere deres virke, hvad de ønsker at samarbejde om, og hvad de kan tilbyde.

Deltagernes præsentationer, ønsker og tilbud samles i et katalog, som udsendes til alle deltagerne inden arrangementet. Kataloget giver overblik over hvem der deltager, og hvem det kunne være relevant at gå i dialog med på dagen.

Til arrangementet etableres der emnebaserede dialogstationer, og deltagerne bevæger sig frit rundt mellem bordene for at mødes med andre deltagere og lave nye samarbejdsaftaler.

Billetter

Der er fri entré, men billetter skal bestilles her (efter først til mølle-princippet)

Udfyld formular til inspirationskataloget her

Tilmelding senest den 1. marts 2020.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794