Netværkstræf Rudersdal – UDSAT


                        Netvrkstrf Rudersdal marts

Frivilligcentret har sammen med Rudersdal Kommune vurderet, at det ikke er forsvarligt at afholde Netværkstræf Rudersdal i henhold til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.
Vi har derfor valgt at udskyde netværkstræffet til en ikke nærmere bestemt dato i fremtiden. Læs mere om Sundhedsstyrelsens anbefalinger og om Frivilligcentrets håndtering af disse.

Nedtællingen til Netværkstræf Rudersdal er begyndt, og vi glæder os til at byde næsten 100 tilmeldte velkommen den 11. marts i Birkerød Bibliotek.

Rigtigt mange foreninger, frivilliggrupper, virksomheder, private og kommunale fagområder er på udkig efter at udvide netværk og indgå nye samarbejdsaftaler. Vi har samlet det hele i et katalog, som du kan finde her. Kataloget giver overblik over hvem der deltager, hvad de ønsker at samarbejde om og hvilke tilbud de har. På træffet etableres der emnebaserede dialogstationer, og deltagerne bevæger sig frit rundt mellem bordene for at mødes med andre deltagere og lave nye samarbejdsaftaler.

Programmet er nu helt på plads:

15.15   Ankomst, navneskilte, kaffe og kage

15.30  Velkomst i Store sal

Kristine Thrane, formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Rudersdal Kommune byder velkommen.

15.40   Foredrag i store sal

Özlem Cekic taler om, hvad der skal til for at bygge bro mellem foreninger, frivillige, virksomheder og kommune, og hvad vi hver især selv kan gøre for skabe bedre samarbejde om en fælles sag.

16.10    God praksis med lokalt samarbejde på tværs               

Ôzlem Cekic interviewer samarbejdspartnere fra fire forskellige lokale projekter.

  • Hør om erfaringerne fra et mangeårigt samarbejde mellem Foreningen Vedbæk Havnedag og TouchRepair/Konella Gruppen ApS.
  • Mød partnerne bag et nyt samarbejde mellem Kulturcenter Mantzius og Rudersdal Erhvervsforening, som vil styrke samspillet mellem kultur, musik og erhverv i Rudersdal
  • Hør hvad der kommer ud af at bygge bro mellem de sociale foreninger og idrætslivet i et nyt samarbejde mellem DGI Nordsjælland, Røde Kors, BROEN Rudersdal og Frivilligcenter Rudersdal
  • Bliv klog på det nye partnerskab mellem frivillige og Rudersdal Kommune om Plastikfrit Rudersdal

17.00    Dialogstationer og netværk i Lille Sal og Foyeren

Dialogstationer hvor deltagerne møder hinanden og laver nye aftaler om samarbejde.

18.00    Let traktement i kantinen

                      Let traktement med mulighed for at netværke videre for de som har sagt ja til at spise med.

19.30   Tak for i dag


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794