Nedtælling til genåbning


           tomt mdelokale

 

Så kan vi godt begynde at glæde os til at gense hinanden i foreningsfællesskaberne. Regeringen har fremlagt en langsigtet strategi, og det betyder, at vi nu kan begynde at tælle dagene til den 8. juni, hvor indendørs foreningsliv åbner igen.

Udendørs foreningsliv kan allerede mødes fra den 18. maj i Rudersdal, når blot de overholder Sundhedsstyrelsens regler om hygiejne og afstand. Forsamlingsforbud gælder stadigt, så man må max være 10 personer samlet. Klubhuse er fortsat lukkede.

Frivilligcentret er som resten af Kulturcenter Mariehøj fortsat lukket. Det vil fortsat ikke være muligt at anvende indendørs foreningsfaciliteter, dog må ”indendørsforeningerne” godt være udendørs – blot de overholder de bestemmelser, der er for adfærd. Der kan ikke ske booking af faciliteter, hvorfor princippet om ”først til mølle” vil være gældende indtil videre.

Rudersdal Kommune arbejder på de konkrete planer for at genåbne udendørs (fod)boldbaner m.m. fra mandag den 18. maj 2020. Læs mere her.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794