Velkommen til Holte Kammerkor


        holte kammerkor      

Frivilligcentret er rigtig glad for at byde velkommen til Holte Kammerkor som medlem i centret.

Koret er et blandet kor med for tiden ca. 30 sangere. De foretrækker at synge et klassisk repertoire, og synger både a cappella-værker og større værker med solister og orkester, eventuelt sammen med andre kor. Socialt samvær er en væsentlig del af korets aktiviteter, de holder f.eks. en musikcafé-aften om foråret, hvor de, der har lyst, kan bidrage til underholdningen, og så tager de normalt på kor-rejse hvert 2.-3. år. Derudover lægger koret stor vægt på den lokale forankring, og de har et værdifuldt samarbejde med lokale kirker og foreninger.

Ligesom alle andre foreninger, så har Coronakrisen sat en stopper for de normale aktiviteter, og i den forbindelse har Frivilligcentret talt med Kirsten Jordal, der er formand for Holte Kammerkor:

 • ”Vi har jo ikke mulighed for at mødes fysisk, primært fordi vi er for mange. Vores dirigent har givet os forskellige øvelser på nettet, som vi hver især bruger for at holde både sang og fysik i gang, og så er vi alle meget begejstrede for Phillip Fabers morgensang, som vi følger. Vi savner selvfølgelig også i høj grad den sociale dimension, som er meget vigtig - også i korsang - så derfor foreslog to ildsjæle i koret, at vi i stedet for at synge i kor skulle udforske mulighederne for at skrive i kor. Rigtig mange har nu budt ind med vers, der handler om Coronakrisen, om vore savn, om foråret og flere emner. Det har været SÅ sjovt og hyggeligt, og er helt sikkert med til at styrke kontakten og følelsen af samvær i denne tid, hvor vi virkelig savner sangen og hinanden.
 • Vi er spændte på, hvad der sker ift. genåbning, og hvis der bliver åbnet for, at flere kan mødes, er jeg sikker på, vi vil finde alternative muligheder for at mødes, måske i naturen. Vi kan nok ikke mødes i vores normale lokale i lang tid, tror jeg, da vi ikke kan holde den anbefalede afstand.”

Frivilligcentret glæder sig til at møde Holte Kammerkor i det lokale frivillige miljø, når vi igen åbner.

Husk at også din forening, eller du selv som privat person, kan blive medlem. Det giver rigtig mange fordele, som fx:

 • Ret til at bruge foreningens lokaler, som kan bookes. Du bliver udstyret med nøglebrik, når vi nærmer os.
 • Adgang til kopimaskine og mulighed for at tage 1.500 fotokopier om året uden beregning
 • Adgang til at deltage på kurser, temadage og foreningsmøder i Frivilligcentret
 • Kendskab til det store frivillige miljø i Rudersdal og mulighed for at få ny inspiration
 • Faglig sparring, f.eks. ved ansøgninger til fonde, PR, frivilligpleje, aktivitetsudvikling mv.
 • Hjælp til synliggørelse
 • Seniorforeninger inviteres med i SeniorSamarbejdet
 • Kan abonnere på nyhedsbrevet herKan abonnere på nyhedsbrevet her 
 • Kan følge os på Facebook her

Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794