Lån Fri Willy


                   Fri Willy 2


Sig hej til Fri Willy!

Fri Willy er vores nye el-cykel, og du er velkommen til en tur, hvis din forening er medlem af Frivilligcenter Rudersdal. Danske Bank Lyngbyfond har bevilget 20.000 kroner til Christiania-cyklen. Frivillige fra Værktøjskassen har lovet at holde øje med, at der er luft i dækkene og tage sig af lettere vedligeholdelse.

Frivilligcentrets grafiker Marina Winkel Milton Kjær har udstyret cyklen med logo og lækre slogans. Og Anette F. Helland er netop taget på tur til Gl Holtegaard for at servere havekaffe til seniorer.

Fri Willy kan vise vej til masser af bæredygtige frivillige fællesskaber i hele Rudersdal. Vi glæder os til at cykle Fri Willy ud til møder og markeder, meningsfulde begivenheder og havekaffe.

Vi vil også stille cyklen til rådighed for foreninger og personlige medlemmer.

Skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du har brug for at låne cyklen.


#medsindgivermedvind #sammenkørervilængere


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794