Frivilliguge for bæredygtige fællesskaber


 image003


Stærke fællesskaber, som gør en forskel, peger fremad og inkluderer dem, der står udenfor.

Torsdag den 17. september til onsdag den 23. september

Vis dit frivillige fællesskab frem! Sammen med din frivilliggruppe eller forening er du inviteret til at være en del af Frivilliguge for Bæredygtige Fællesskaber. Igennem en kavalkade af åbne arrangementer og aktiviteter hyldes og synliggøres I fantastiske frivillige, som hver dag gør en forskel for jeres sag, jeres medmennesker og jeres lokalområde.

Aktiviteterne i løbet af frivilligugen skal inspirere og engagere borgere i at tage ansvarsfulde og omsorgsfulde valg, der kan gøre en forskel lokalt og globalt, samt invitere flere til at deltage i de lokale fællesskaber. Temaet er inspireret af FN’s 17 verdensmål.

Vil I være med?
I form af en åben aktivitet, workshop, walk and talk, åbent hus, debatarrangement eller noget helt andet kan I vise frem, hvad jeres frivillige fællesskab står for, og hvad I har at byde på. Ved at deltage med et arrangement får I:

  • Mulighed for at give en smagsprøve på jeres aktiviteter og møde nye potentielle medlemmer.
  • Opmærksomhed på jeres sag, fællesskab og aktiviteter via plakater, postkort og programmer, fordelt i hele Rudersdal og via sociale medier samt en film, som produceres i løbet af ugen og vises på Frivillig Fredag.
  • Mulepose med juicebrikker, snacks, postkort, programmer og håndsprit til jeres arrangement.

Aktiviteterne kan foregå i jeres egne lokaler, udendørs eller i Rudersdal Kommunes lokaler og kulturinstitutioner, herunder bl.a. på Kulturcenter Mariehøj, på biblioteket, i aktivitetshuse, skoler, idrætshaller eller andre steder, hvor mennesker mødes.

Ugen rundes af med den årlige frivilligfest på Frivillig Fredag d. 25. september.

Læs mere om frivilligugen 

Hvis I ønsker at låne lokaler eller har andre spørgsmål, så ring eller skriv til:
Marie Bergman - Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Mobil: 7268 5620

Tag gerne kontakt snarest, hvis din frivilliggruppe eller forening overvejer at afholde et arrangement eller tilmeld jer nedenfor allerede nu.

Tilmelding:

Tilmeld dit arrangement her

Tilmeld jer hurtigst muligt, så jeres event kan nå med i programmet, som løbende opdateres.
Deadline er 10.september 2020

Med venlig hilsen

Frivilligcenter Rudersdal, Rudersdal bibliotekerne, Ung i Rudersdal og Kultursekretariatet


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794