Danske handicaporganisationer inviterer til netværksmøde


 Per og Kurt

Kom og deltag i debatten og få indflydelse på rammerne for det gode liv som handicappet i Rudersdal til netværksmøde i Frivilligcentret den 28. september kl. 17-19.

Netværk, fællesskab og sammenhold er målsætninger for det gode frivillige, handicappolitiske samarbejde Danske Handicaporganisationer i Rudersdal (DH Rudersdal). Det er i netværket, at fællesskabet kan blomstre, og det er i netværket, at sammenholdet kan styrkes.

Det er baggrunden for at DH Rudersdal nu inviterer til netværksmøde for at styrke fællesskabet mellem foreninger og få indflydelse på rammerne for det gode liv som handicappet i Rudersdal Kommune. 

Danske Handicaporganisationer inviterer flere med i debatten og håber, at der er flere, der har lyst til at være med i bestyrelsen og tage aktivt del i det arbejde med at fremme gode vilkår for handicappede, som DH har som udgangspunkt.

DH har plads i Handicaprådet i Rudersdal Kommune og har fået opbygget en position, hvor det bliver taget alvorligt både af forvaltningen og af kommunalbestyrelsen. Der bliver lyttet og DH har indflydelse på de kommunale retningslinjer for alt fra bosteder til hjemmeplejen, folkeskolen og trafikanlæg.

DH savner imidlertid flere foreninger, der vil være med til at påvirke levevilkårene for handicappede.

Tilmelding til Per Baar Kæseler, formand for DH på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Læs mere om Danske Handicapforeninger i Rudersdal

 


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794