UNGES VERDENSMÅL


Unges verdensml

Unge er inviteret til at engagere sig i fremtiden med en Rådslagning på en Søndags Workshop den sidste søndag i september. Her kan de finde nye veje til at udvikle hverdagen og få indflydelse på udviklingen i Rudersdal med udgangspunkt i FNs Verdensmål.

Vil du være skarpere på, hvordan du kan gøre en forskel for verdensmålene som enkeltpersoner i foreninger og grupper og med fælles projekter på tværs af grupper?

Så er du inviteret til at være med til at finde nye veje til at arbejde med verdensmålene i praksis.

Alle kan være med. Bring dit talent for musik og sang eller bevægelse i spil eller byd ind som projektmager eller grøn ildsjæl.

Du bliver udstyret med redskaber og ny inspiration og du møder andre unge fra foreninger og grupper i Rudersdal.

Rådslagning

Workshoppen bruger Rådslagning som metode til at afklare hvilke projekter, unge brænder for og giver inspiration til, hvordan man kan få indflydelse på udviklingen i Rudersdal og realisere nogle konkrete ideer i praksis.

Rådslagning er den ældste demokratiske styreformer, som vi kender til. Oprindelige stammefolk brugte Rådslagning, når stammen stod overfor alvorlige situationer, der kunne true stammens velbefindende og overlevelse. I dag færdes unge i mange komplekse situationer, hvor rådslagning stadig er brugbar til at undersøge en sag og afdække nye perspektiver.

Gratis Søndags-Workshop

Den 27. september kl. 10-17 i Frivilligcenter Rudersdal, Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 A. Der er morgenmad, frokost og kage, som Dansk-Syrisk Kulturforening tilbereder.

Tilmeld digDenne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (max 16 unge efter først til mølle).

Om projektet

Unges Verdensmål er inspireret af de 17 verdensmål, som blev vedtaget i 2015 af alle verdens ledere og som skal finde fælles løsninger på mange af jordens største problemer inden 2030.

Ung i Rudersdal, Verdensmål i Hverdagsliv, Frivilligcenter Rudersdal og Rudersdal Biblioteker inviterer unge til at inspirere hinanden til at gøre en forskel i hverdagen med denne workshop og en række samtalesaloner. Unges ideer bliver samlet i et katalog til inspiration for det videre arbejde i kommunen. Projektet er støttet af partnerskabspuljen i Rudersdal Kommune.

Billedtekst

’Jeg synes det er vigtigt, at unge engagere sig i verdensmålene. Vi er Generation Verdensmål, og det er os, der skal tage den fremtid i vores hænder, når vi når 2030’ sagde Jonatan Balle Svendsen til samtalesalon i Frivilligcenter Rudersdal. Du kan se hvad han og andre unge ildsjæle brænder for i denne film på Facebook


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794