Frivilliguge for bæredygtige fællesskaber


Frivilliguge 

Find vej til nye bæredygtige fællesskaber, når frivillige, foreninger og grupper slår dørene op og viser deres tilbud frem. Her kan du finde en kavalkade af åbne arrangementer - og det er gratis. Mange arrangementer har været afholdt, men der er stadig et par stykker, der er åbne.

Ugen har foreløbig budt på

- Festuge på Bakkehuset i Vedbæk i samarbejde med Røde Kors besøgstjeneste, Søllerød Afdeling. Her var gratis kaffe og kage, salg af genbrugstøj, urtevandring og -smagsprøver, linedance, sang og musik, petanquekurser, frokost og fadøl og jazz.

- Temaeftermiddag ’Når Naturen Kalder’ med let træning i naturen, walk&talk, snobrød, båltaler, vild mad og fællessang på naturlegepladsen bag Kulturcenter Mariehøj.

- Herreklubben med Dansk-Syrisk Kulturforening i Kulturcenter Mariehøj, hvor der blev hygget, spillet kort, skak og backgammon, som der er tradition for i Mellemøsten.

- Affaldsindsamling med Mantzius for Børn, der som led i Danmarks Naturfredningsforenings årlige indsamling af affald i naturen fik samlet 1453 stykker plast og 25 kg afffald.

- Klimakærlig mad skabt i fællesskab med Verdensmål i hverdagsliv i skolekøkkenet på Skovlyskolen.

- Samtaler om, hvordan dine aflagte ting bliver til bæredygtigt genbrug med Kræftens bekæmpelses genbrugsbutik.

- Plastikposefrit Rudersdal Syværksted, som sammen syr bæredygtige muleposer af doneret stof.

Du kan stadig nå at være med

- Prøv Frivilligcentrets ladcykel med el-motor og få en snak om, hvordan du selv kommer i gang som frivillig 23. september kl. 15-17.

- Søndags-workshop og Rådslagning om Unges Verdensmål i Frivilligcentret

Med Frivilliguge for bæredygtige fællesskaber fejrer og hylder vi stærke fællesskaber, som gør en forskel, peger fremad og inkluderer dem, der står udenfor.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794