Støtteforeningen for Hospice Rudersdal


Hospice sttteforening

Søndag den 15.11.2020 er ”Støtteforeningen for Hospice Rudersdal” oprettet ved en stiftende generalforsamling i Sognegården i Birkerød.

Støtteforeningen har været undervejs i gennem året, hvor en arbejdsgruppe under Seniorrådet i Rudersdal har arbejdet med projektet. Baggrunden er, at der mangler hospicepladser i Region Hovedstaden, da hver 3. henviste patient afvises.

Foreningens formål er primært at støtte etableringen af et hospice i Rudersdal kommune. Sekundært at udbrede og formidle kendskabet til idegrundlaget for den lindrende pleje og omsorg for uhelbredelig syge og døende mennesker.

Bestyrelsen ser frem til at skabe fundament for en aktiv Støtteforening samt afsøge muligheder for placering og finansiering af Hospice Rudersdal. Ophold på hospice er uden udgift for patienten og de pårørende. I april 2021 er der ordinær generalforsamling.

Bestyrelsen har konstitueret sig med Birte Skov Henriksen som formand, Ib Hedegaard Sørensen som næstformand, Ole Jensen som kasserer, Karen Skott som sekretær, Merete Balslev, Thomas Ibsen og Finn Aage Jørgensen. 

(Foto: Chr. R. H.-Dinesen): Fra venstre: Ib H. Sørensen, Karen Skott, Thomas Ibsen, Birte S. Henriksen, Merete Balslev, Finn Aa. Jørgensen, Ole Jensen


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794