Katalog med gode og udviklende tilbud til seniorer


          Seniorkatalog

Nyt katalog viser vejen til fællesskaber for seniorer i Rudersdal. Her finder du præsentation af tilbud om rådgivning og hjælp, tilbud om motion og bevægelse, musik og dans, kultur og samvær. Der er foreninger for patienter og handicappede, og der er mulighed for at være med indenfor miljø, klima, genbrug og integration.

  • Jeg er stolt og glad for at se hvor mange dejlige tilbud til seniorer, som vi har samlet i dette katalog. Et overdådig og imponerende udbud af aktiviteter, siger Preben Etwil, formand for Frivilligcenter Rudersdal.

Kataloget har aktiviteter for enhver smag.  Frivilligt drevne foreninger står bag mange af de oplevelser, der præsenteres her.

  • Frivillige i Rudersdal gør rigtigt meget for deres lokalsamfund, deres medmennesker, og de sager som de brænder for, siger Preben. 

Kataloget rummer også tilbud fra kulturlivet og kommunen.

Det er bare om at gå ombord i disse tilbud, hvad enten du vil være deltager eller frivillig. Find en aktivitet, der passer til dig eller vær med til at skabe noget nyt.

  • Vi ved fra både forskning og sund fornuft, at det bedste, vi kan gøre for at styrke vores mentale sundhed, er at gøre noget aktivt, gøre noget sammen og gøre noget meningsfuldt, så det er bare om at komme med i fællesskabet. Det er både sundt og sjovt, siger Preben Etwil.

Kataloget præsenteres digitalt på www.frivilligcentret.dk, og på den digitale platform for elektroniske publikationer: ISSUU. Men Rudersdal Kommune sender også kataloget ud med en e-mail til alle seniorer i kommunen. Rudersdal Kommune vil lave et mindre optryk af kataloget, som kommer til at ligge på biblioteker og kulturcentre og aktivitetscentre og i Frivilligcentret, hvor mange seniorer færdes.

Du kan bladre i kataloget her

Og hente en print-venlig udgave her


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794