Velkommen til Anne Hjøllund


Anne Hjøllund 5

Varmt velkommen til Anne Hjøllund, som starter som administrativ medarbejder i Frivilligcentret i 10 timer om ugen fra årsskiftet. Anne overtager jobbet fra Steen Baarts, som har sagt sit job op.

Anne glæder sig til at bringe erfaringer og kompetencer i spil. Tal, afstemninger og regnskabsrutiner farer med lethed gennem hendes fingre og vi ser frem til at få en talknuser i dagligdagens regnskaber. Anne har lovet at rydde og ordne det administrative skrivebord i Frivilligcentret. Hun vil ordne regnskab og gør tingene gennemskuelige og enkle.

Anne samarbejder gerne med mangfoldige mennesketyper og takler nemt at bygge bro, hvor der kunne være kløfter. Hun er trænet i konflikthåndtering og har erfaring med frivilligt arbejde som fodboldtræner, bestyrelsesmedlem i børnehaven og for en international NGO.

I kommer til fortrinsvis til at møde Anne tirsdag og onsdag i Frivilligcentret. Vi glæder os over at have hende med på holdet.  Tag godt imod hende.

 


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794