Formandens Nytårshilsen


Preben Etwil 2020 9

Kære alle,

Rigtig godt nytår.

Året er vendt, og vi kan igen se frem til lysere, længere og varmere dage, hvor vi mødes i foreningerne, og hvor vi kan arbejde med frivillighed.

Frivilligcenteret har trods en svær coronatid i 2021 været i en rigtig god gænge med mange aktiviteter.

Vi ser frem til, at vi i 2022 kan fortsætte vores hidtidige gode samarbejde med den nye borgmester og kommunalbestyrelse for at styrke samspillet mellem frivillighed og kommunen. 

Det handler om Selvhjælp og Sorggrupper, hvor mennesker hjælper mennesker.

Det handler om at bekæmpe ufrivillig ensomhed.

Det handler også om økonomi- og gældsrådgivning, hjælp til at få styr på stress, leve med sorg, leve som pårørende, job-mentorerne, og vi arbejder på at kunne etablere en bisidderordning.

Det handler i høj grad om vores Seniorfælleskaber, som vi er meget glade for at kunne fortsætte og udbrede til flere boligområder med en bevilling fra TRYG.

Vi ønsker også at styrke det frivillige kulturarbejde, bl.a. gennem et projekt der hedder Kulturens Rige, hvor vi er i samarbejde med kommunen, Mariehøjkoret og Kulnaturforeningen og Mantziusgården.

Vi skal i det hele taget være dygtigere til at gribe den nye slags frivillighed og hjælpe den videre, i nye fællesskaber som starter digitalt, eller der hvor mennesker bor.

Jeg vil gerne til slut takke alle jer, der er med til at skabe resultaterne og fællesskabet i det frivillige Rudersdal.

Preben Etwil


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794