Stjernestunder fra Vedbæk Garden


A collage of a group of people in clothing

Description automatically generated with low confidence

Vedbæk Havnedag 2021 – Kulminationen af hård træning under coronarestriktioner – Vedbæk Garden er tilbage og får lov til at spille og vise alt det som de har øvet igennem et super hårdt forår og en hæsblæsende august.

Vedbæk Garden indtræder vores 15 aspiranter i Garden – første store arrangement efter hele vinterens nedlukning! Et kæmpe øjeblik for alle os frivillige som har arbejdet for at fastholde disse børns interesse for musik og fællesskaber i en tid hvor intet har været nemt og alt skulle gentænkes. Det største øjeblik for de aspiranter som nu ikke længere er aspiranter, men er menige og klar til at bære uniformen og gå på gaden efter et års træning derhjemme og ikke mindst i kulde og blæst udenfor fremfor en varm idrætshal. Der blev fældet mange glædestårer blandt forældre og frivillige og pigerne var ikke til at skyde igennem af stolthed.

Vedbæk Gardens Efterårstur 2021 skulle ha’ været til udlandet – i stedet for at aflyse valgte vi frivillige at kæmpe for at børnene kunne komme afsted på en tur i Danmark i skolernes efterårsferie. Masser af timer blev lagt for at planlægge en forsvarlig tur med alt fra håndsprit til afstand. Vi havde en fantastisk tur, som kulminerede på Bakken den sidste dag – og var med til at skabe venskaber for livet og stjernestunder i et væk for de børn som havde lidt så meget under nedlukning.

Frivilligcentret samler på stjernestunder. Se flere her. 


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794