Mindeord for Knud Carstensen


Knud Carstensen 2

En ildsjæl er her ikke mere. Knud Carstensen gik bort den 19. december 2021. Han blev 92 år og var i fuldt vigør  til det sidste.

Selvom i en høj alder var Knud Carstensen langtfra en stillesiddende pensionist. Faktisk kan man blive ganske forpustet over de mange AKTIVITETER  han har været involveret i.

Knud var med i Rejseforeningens fra begyndelsen i 1987 og har lige siden været 100 procent trofast og aktiv. I de første år var han bestyrelsesmedlem og hjælper på vores rejser i ind- og udlandet. Han var aktiv i Rudersdal Kommunes pensionistblad "Senior Nyt", som udkommer i 9700 eksemplarer tre gange om året og omdeles af frivillige.  Han var flittig omdeler af Senior Nyt og han tog ofte en ekstra tur, når der var behov for det.  Knuds betydning for Rejseforeningen kan aldrig gøres op. En sand ildsjæl.

Mindeord_for_Knud_Carstensen_-Rejseforeningen_2.jpg

Knuds ildhu rakte længere end Rejseforeningen. Han har i mange år været aktiv i Rudersdal Seniorråd, hvor han blandt andet var formand for rådets kontaktudvalg i cirka 10 år. Derudover har han også siddet med i Ældrerådets økonomigruppe.

Knud Carstensen besøgte til det sidste områdets plejehjem, hvor han spreder glæde med sang og har også været koordinator i det 'Det Rullende Korps', der består af frivillige, der skubber kørestole ved kommunens plejecentre i forbindelse med bankospil, dansearrangementer og lignende.

Mindeord_for_Knud_Carstensen_-Det_rullende_Korps_2.jpg

Han har tidligere udtalt, at den glæde han oplever, er det brændstof, der driver ham. Meget fortjent modtog han i 2012 Lions Club Søllerøds ældrepris, som belønning for sin ekstraordinære indsats.

Knuds evne til at få andre til at være frivillige var enorm. Det var svært at sige nej, når Knud spurgte. Det er der rigtigt mange, der kan skrive under på.

Vi har mistet meget. Men vi er dybt taknemmelige for hvad vi fik. Æret være hans minde.

Mindeordene er skrevet i samarbejde med af Ingeborg Wisbom, der har været samarbejdspartner i mange år.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794