Nyheder

Invitation til foreningsmøde

Invitation til foreningsmøde

Velkommen til foreningsmøde mandag den 30. september 2019 kl. 19.00 – 21.00. Vi glæder os til...

Vil du med?

Vil du med?

Frivillige inviterer dig ind i fællesskabet Vi gør en forskel Vi bliver gladere Vi bliver...

Foreningscoach

Foreningscoach

         Få gratis træning til at løse lige netop de udfordringer,...

Mød Morten - frivillig i PEERS

Mød Morten - frivillig i PEERS

                    Kort om mig. Mit navn er...

Vil du med i det frivillige fællesskab?

Vil du med i det frivillige fællesskab?

  Frivilligcentret og foreningerne inviterer alle indenfor i vores stand i bibliotekets...

 • Invitation til foreningsmøde

  Invitation til foreningsmøde

 • Vil du med?

  Vil du med?

 • Foreningscoach

  Foreningscoach

 • Mød Morten - frivillig i PEERS

  Mød Morten - frivillig i PEERS

 • Vil du med i det frivillige fællesskab?

  Vil du med i det frivillige fællesskab?

Mød Morten - frivillig i PEERS

                   morten frivillighedens ansigter

Kort om mig.

Mit navn er Morten. Jeg er 37år, bor i Nærum, er ansat som Recovery Mentor, og så er jeg frivillig i PEERS.

Kort om mit frivillige arbejde.

Jeg har været frivillig siden 2017 og fået mulighed for at deltage i de fleste af vores aktiviteter. Jeg har bl.a. været ude og mødes med folk en til en, hvor vi har fået nogle gode snakke om livet, og har været lidt ude i den friske luft begge to. Derudover har jeg været med i Recovery Caféerne med mulighed for at snakke Recovery lidt mere struktureret i hyggeligt samvær med andre - og med en masse gode grin. På et tidspunkt var jeg også så heldig at være med inde over udviklingen og opstarten af Backstage, hvilket gav mulighed for at afprøve noget nyt. Sidst men ikke mindst har det givet mig mulighed for at gøre det, jeg er bedst til, nemlig at snakke, hvilket jeg har fået mulighed for gennem forskellige oplæg.

Min motivation for det frivillige arbejde.

Min motivation for at gå i gang med det hele var først og fremmest for at afprøve mig selv og måske skabe lidt mening med de erfaringer, jeg har. Samtidig har det givet mig en mulighed for at lære noget nyt og give noget af mig selv. Det, der har betydet mest for mig, har været gensidigheden i aktiviteterne, at det ikke bare har handlet om at skulle give ud af sine erfaringer, men også at kunne lære af andre. Det har i hvert fald gjort meget i forhold til, hvordan jeg opfatter mig selv som peer.

Hvad har jeg fået ud af det frivillige arbejde?

At være frivillig peer har givet mig rigtig mange ting - det har bl.a. givet mig en mulighed for at udvide mit netværk med en helt masse fantastiske mennesker i hele landet. Jeg har lært en masse om mig selv, de værdier jeg står for, og hvad det er, jeg gerne vil i forhold til resten af mit liv. Derudover har det også været en indgang til et job i psykiatrien, og selvom det er federe at være frivillig peer, er det stadig et spændende og givende job, som jeg håber at blive i et par år endnu. Desværre har jobbet også betydet, at overskuddet til at være frivillig peer ikke er så stort, men heldigvis har jeg mulighed til at bidrage på andre måder.

Hvad får mit smil frem?

Det der får mit smil frem er en god ide at fordybe mig i, en god bog, en samtale, en tanke eller noget helt andet, der inspirerer.

Denne artikel har tidligere været bragt i PEERS Nyhedsbrev. 

 

Frivillighedens mange ansigter

Fortællinger om frivilligt virke. Bliv inspireret og rørt og bidrag selv til at fortælle historier om frivillighedens mange ansigter. Send historien og et godt billede til info@frivilligcentret.dk