A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å

FORENINGSVEJVISER

Velkommen til det frivillige sociale foreningsliv i Rudersdal Kommune.

Det glæder os, at du interesserer dig for frivilligt arbejde og læser i vores Foreningsvejviser. Den beskriver de frivillige foreninger og grupper, der arbejder på det sociale og humanitære område i kommunen, og vi håber, at den informerer, skaber overblik og måske inspirerer dig til at kaste dig over nogle af de mange spændende opgaver.

De mange frivillige, der dagligt yder en indsats, belønnes ikke med penge, men med glæde, taknemmelighed, gode oplevelser og meget andet. Det kan ikke beskrives, men skal opleves!

Foreningsvejviseren er udarbejdet af Frivilligcenter & Selvhjælp Rudersdal. Vi arbejder for at støtte foreningslivet og gøre det nemt at blive frivillig. Vi hjælper med information, råd og vejledning. Vi håber, at du vil kontakte os, hvis du har lyst til at være med.

Du kan søge alfabetisk (ovenfor), efter kategori (nedenfor) eller ved hjælp af søgefeltet (ovenfor) i den sociale foreningsvejviser.

Du er altid velkommen i Frivilligcentret, Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246A, 2840 Holte. Ring, eller kig forbi og få lavet en aftale om et møde. Vi glæder os til at se dig.