Scleroseforeningen, Storkøbenhavn – Nord


Formål:
Det er Scleroseforeningen vision, at sygdommen og dens følgevirkninger udryddes; at sikre mennesker med sclerose og deres pårørende de bedst mulige livsvilkår og et optimalt socialt sikkerhedsnet; samt at samfundet kender og respekterer mennesker med sclerose og deres situation.

Målgruppe:
Scleroseramte og deres pårørende.

Aktiviteter:
Lokalafdelingen er hjertet i vores lokale aktiviteter og er rettet mod vores medlemmer med sclerose. Det spænder fra informative arrangementer til støttegrupper, sociale arrangementer, og hvad der ellers er behov for. Derudover informerer vi om sclerose og samler penge ind til foreningens arbejde. Vi søger at være repræsenteret i det lokale DH (Danske Handicaporganisationer), som gør et vigtigt arbejde for at varetage de handicappedes rettigheder og er rekrutteringsgrundlaget for de kommunale handicapråd. Vi er også repræsenteret i regionens Patientinddragelsesudvalg, som arbejder for patienter og pårørendes inddragelse i eget behandlingsforløb eller i udviklingen af sundhedsvæsenets tilbud. Meld dig som frivillig i Scleroseforeningen, det gir' mening! Du er med til at gøre en forskel for mennesker, der har nogle særligt store udfordringer. Du udfører et stykke arbejde, som du er god til, og som andre har glæde af.

 

 

Adresse

  • Afhænger af aktivitet. Se hjemmeside for information.

Kontakt

  • Jette Bay
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 21 63 16 61

Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794