Skip to main content

Rudersdal Rejseforening

Formål: Foreningens formål er at skabe et praktisk og økonomisk grundlag, så seniorer og handicappede kan rejse i ind- og udland under betryggende forhold.

Målgruppe: Ældre og handicappede borgere i Rudersdal Kommune er berettigede til at deltage i Rejseforeningens rejser. Deltagerne udvælges af bestyrelsen og fagligt kvalificerede personer efter ansøgning med oplysninger om helbred, handicap og særlige behov. Nye ansøgere prioriteres højt.

Aktiviteter:

Rejseforeningen arrangerer årligt 2-3 rejser i ind- og udland. På rejserne sørger en gruppe af kvalificerede hjælpere for, at deltagerne får den hjælp, der er nødvendig, for at udbyttet af rejsen kan blive så godt som muligt. Hjælpegruppen består bl.a. af sygeplejersker, plejepersonale og Falck-folk, der stiller sig til rådighed uden vederlag.

Rejsedeltagerne betaler selv for rejsen. Rejseforeningen betaler de frivillige hjælperes rejseudgifter. For at dække omkostningerne distribuerer foreningen Rudersdal Seniorråds blad Senior Nyt. Mere end 100 frivillige organiserer ruterne samt adresserer og omdeler bladene overalt i kommunen. De sparede portopenge går til foreningens arbejde.

 

 

 

Kontakt

  • Svend Aa. Mønsted
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 24 28 70 57