Lions Søllerød

 

Formål:
Lions Club Søllerød er en dansk lokalafdeling af verdens største humanitære hjælpeorganisation Lions International, hvis formål er at yde global bistand til forbedring af helbred og livsvilkår for udsatte befolkningsgrupper.

Målgruppe:
Lions Club Søllerød støtter Lions Park Søllerød og påskønner med Lions Ældrepris enkeltpersoner eller organisationer, der har ydet en speciel indsats for mennesker i den 3. alder.

Desuden støttes det lokale foreningsliv og ungdomsarbejde og ikke mindst de fattigste udviklingslande som Nepal og Sri Lanka med uddannelsessponsorater og skolerenovering, lægeklinikker og ældrepleje, naturgenopretning og rentefrie mikrolån til kvinder.

Midler:
Indtægter opnås først og fremmest ved afholdelse af et årligt kræmmermarked i marts, et familiejulemarked samt driftsoverskuddet fra kiosken i Lions Park Søllerød, hvor vores lions arbejder gratis.

Hver eneste krone, som vi indsamler, bruges til fremme af vores projekter – klubben betaler selv alle administrationsomkostninger.

Donationer til Lions Club Søllerød er fradragsberettiget.

Adresse

  • Lions Park Søllerød

  • Lendemosevej 2 2850 Nærum

Kontakt

  • Erik Poul Nielsen
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794