Høreforeningen, Rudersdal lokalafdeling

 

Formål: 
At varetage de hørehandicappedes og medlemmernes interesser på sundhedsmæssige, undervisningsmæssige, sociale og beskæftigelsesmæssige områder.

Målgruppe:
Alle, der er berørt af et hørehandicap – som handicappet, som pårørende eller som personale med kontakt til hørehandicappede.


Aktiviteter:
Hørecafé: Høreforeningen afholder en månedlig mødeeftermiddag for alle med berøring til hørehandicap. Der er tilknyttet en socialrådgiver, og der er altid mindst ét medlem fra bestyrelsen til stede. Der serveres kaffe/te og lidt frugt og kage.

Høremesse: En fagmesse om hørehandicap for alle interesserede. Alle betydende apparatfabrikanter og hjælpemiddel-leverandører vil være til stede, og der holdes foredrag med relation til hørehandicappede. Der vil også være repræsentanter for ørelægerne, kommunen og den private apparatudlevering.  Høremesser afholdes når der er interesse for det, da det kræver en stor arbejdsindsats.                                                            

Skovtur: Til en seværdighed for medlemmerne og pårørende. Turene foregår i bus og er med forplejning.

 

 

Adresse

  • Frivilligcenter Rudersdal

  • Kulturcenter Mariehøj
    Øverødvej 246A 2840 Holte

Kontakt

  • Curt Carlsen
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 30 49 10 90
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794