Hjerteforeningen, Rudersdal Lokalkomité

 

Formål :
Hjerteforeningen varetager hjertekar-patienters interesser over for beslutningstagere og sundhedsvæsen gennem en aktiv politisk indsats både internationalt og nationalt. Vores vision er et Danmark, hvor mennesker ikke dør unødvendigt at hjertekarsygdomme.

Målgruppe:
Hjertekarpatienter og pårørende

Aktiviteter:
I Rudersdal Lokalkomité formidler vi Hjerteforeningens budskaber om forebyggelse, oplyser om hjertesygdom og støtter patienter og pårørende. Vi arrangerer f.eks. foredrag og motionsaktiviteter og vi bakker Hjerteforeningens landsdækkende kampagner op med lokale aktiviteter. Politisk er vi også på banen ved at tage væsentlige emner på sundhedsområdet op til debat lokalt.

Har du lyst til at være frivillig i Hjerteforeningen, så kontakt bestyrelsen, som også kan fortælle mere om arbejdet i lokalkomitéen. Som frivillig får du oplevelser og glæde ved at løse opgaver i et fællesskab, tilfredsstillelsen ved at gøre en indsats og personlige kvalifikationer gennem kurser, foredrag og lærerige oplevelser. Har du gode idéer til arrangementer eller andet, hører vi også gerne fra dig.

 

Adresse

  • Havarthigaarden

  • Harvarthivej 6
    2840 Holte

Kontakt

  • Henrik Larsen
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794