Frivilligcenter Rudersdal

Åbningstid: Mandag - torsdag: kl. 10-15, fredag kl. 10-13.

Formål:
Den centrale opgave for Frivilligcenter Rudersdal er at styrke det frivillige, sociale og humanitære arbejde i Rudersdal Kommune.


Målgruppe:
Foreninger og frivilliggrupper i Rudersdal Kommune. Borgere, som gerne vil yde en frivillig indsats. Virksomheder, institutioner og organisationer med interesse for det frivillige arbejde.


Aktiviteter:
Frivilligcentret arbejder med støtte til og udvikling af lokale foreninger, grupper og nye initiativer. Frivilligcentret formidler kontakt mellem interesserede enkeltpersoner, foreninger, organisationer og andre grupper og arbejder for synliggørelse og interessevaretagelse af området. I Frivilligcentret kan foreninger bl.a. få hjælp til kopiering og gratis låne mødelokalerne eller haven.

Frivilligcentret varetager desuden Projekt Frivillig, som er et landsdækkende projekt med formålet at formidle kontakt mellem unge, der ønsker at blive frivillige, og foreninger, der mangler frivillige.
Kontakt regional konsulent Anja Gjerulf for at høre mere på tlf.: 45 89 00 56 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan også læse mere om projektet på: www.projektfrivillig.dk eller www.facebook.dk/projektfrivillig.  

 

Adresse

  • Kulturcenter Mariehøj
    Øverødvej 246A
    2840 Holte

Kontakt

  • Centerleder Lotte Hassing
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • 45 89 00 56

Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794