Egebæks Venner

 NB: DENNE AKTIVITET AFVENTER BEDRING I CORONASITUATIONEN - SAMT ET PLANLAGT SALG AF EGEBÆK

Egebæks Venner Snik/Snak
Et åbent arrangement for alle, som har lyst til at møde beboerne og deres venner på Egebækvej 80 i Nærum.
Hvis du har lyst til at lære dem -  og os - at kende, så mød op om mandagen kl 19 i hovedbygningen, hvor vi drikker kaffe, spiser kage, snakker, griner og hygger. Vi kalder det Snik/Snak.

Find os på Facebook i gruppen Egebæks venner eller kontakt Eva Nanni på 2029 5322, hvis du vil vide mere.

 
Om Egebæks Venner
På Egebækvej 80 i Nærum ligger en tidligere specialskole, som er indrettet til midlertidige hjem for flygtninge, indtil de kan få egen bolig.
De har opholdstilladelse, så de kan bo og arbejde i Danmark. Flere har før boet andre steder i kommunen, bl.a. på Dronninghus, hvor denne gruppe da også startede tilbage i 2015 under Facebook-navnet Dronninggårds Alle 82.

Vi har valgt at kalde bostedet for Egebæk, da det jo ikke længere er en skole. Nu bor der enlige og familier, børn, unge og ældre.
De kommer fra bl.a. Syrien, Eritrea, Afghanistan, Irak og Iran. De er åbne og spændende, flinke og taknemmelige, og de fleste taler lidt dansk eller engelsk, så sproget er ikke noget problem.

Vi kan være stolte af vores system, som sørger for, at de er i sikkerhed og har en bolig. De har penge - ikke mange -, men der er brug for venskaber, netværk, hjælp til forskellige praktiske ting og til sjov og ballade.

Hvis du har lyst til at lære dem -  og os - at kende, så mød op om mandagen kl 19 i hovedbygningen, hvor vi drikker kaffe, spiser kage, snakker, griner og hygger. Vi kalder det Snik/Snak.
Vi vil være med til at give en varm velkomst, der kan danne ramme for en god start i Danmark, og det kan gøres på mange måder. Så der er plads til os alle, uanset om du har meget eller lidt tid.
Vi glæder os til at se dig.

Du kan melde dig ind i vores Facebookgruppe: Egebæks venner eller kontakte Eva Nanni på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du vil vide mere.

 


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794