Foreninger der starter med S

Scleroseforeningen, Storkøbenhavn – Nord

Det er Scleroseforeningen vision, at sygdommen og dens følgevirkninger udryddes; at sikre mennesker med sclerose og deres pårørende de bedst mulige livsvilkår og et optimalt socialt sikkerhedsnet; samt at samfundet kender og respekterer mennesker med sclerose og deres situation.

SIND i Rudersdal

Foreningens formål er at arbejde for større forståelse og tolerance i samfundet for psykisk sårbare og deres pårørende. Derudover ønsker vi at øge indsatsen for psykisk sårbare med henblik på trivsel, forebyggelse og helbredelse.

Soroptimist International Birkerød

Vi skaffer midler til at forbedre kvinder og pigers uddannelsesmuligheder og status lokalt, nationalt og internationalt.

Spiren

Foreningen Spiren med dens Butik og Værksteder udbyder forskellige arbejdstilbud til mennesker med særlige behov

Støtteforeningen - Venner af Aktivitetscenter Teglporten

Formålet er at indsamle midler ved frivillige bidrag, sponsorater og fondsmidler for at kunne give støtte til arrangementer, udflugter og andre aktiviteter for brugerne af Aktivitetscenter Teglporten.

Søllerødegnens Pensionistforening

Søllerød Senior Sports formål er at tilbyde god og effektiv motion til dig på 60+, kombineret med et godt socialt samvær.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794