Foreninger der starter med R

Repair Cafe Rudersdal

Reparationsværkstedet er et frivilligt socialt og bæredygtigt fællesskab, hvor du kan komme og fikse ting, du ellers ville have smidt ud. Her hjælper man hinanden med at reparere alt fra lamper og værktøj til legetøj og husholdningsredskaber.

Ressourcebanken i Rudersdal

Foreningens formål er at iværksætte sociale og kulturelle arrangementer samt borger-til-borger-hjælp for psykisk sårbare i Rudersdal Kommune.

Rudersdal Bevægelsesakademi - RuBA

Foreningen Rudersdal BevægelsesAkademis formål er at give børn og unge i Rudersdal Kommune undervisning af høj kvalitet inden for gymnastik og dans. RuBA kombinerer bevægelse med sociale aktiviteter, så der opstår et unikt fællesskab på tværs af årgange og skoler i Rudersdal kommune.

Rudersdal Biavlerforening

Rudersdal B.F. har det formål at hjælpe nye bi-interesserede til at lære om biavl og de pollinerende insekter og deres pleje.

Rudersdal Erhvervsforening

Rudersdal Erhvervsforening skaber kontakt mellem erhvervsfolk, der gerne vil udvide deres netværk samt dele viden og erfaringer med hinanden.

Rudersdal Handicap Idræt (RHI)

Foreningens formål er at skabe grundlag for udøvelse af handicapidræt under betryggende forhold.

Rudersdal Idrætsråd

Rudersdal Idrætsråd arbejder for at varetage idrætsforeningernes interesser og fremme idrætslivet inden for Rudersdal Kommune.

Rudersdal Koret

Opførelse af klassiske korværker sammen med danske solister og musikere

Rudersdal Kulturparaply

Kulturparaplyen fremmer kultur i Rudersdal – og hjælper aktører med kulturelle aktiviteter og samarbejde.

Rudersdal Rejseforening og Rejseforeningens Venner

Foreningens formål er at skabe et praktisk og økonomisk grundlag for at seniorer og handicappede kan rejse i ind- og udland under betryggende forhold.

Rytmisk Korforsyning

Foreningen har til formål at organisere undervisning i korsang og at afholde musikalske arrangementer. Foreningen kan desuden afholde debatskabende, folkeoplysende arrangementer.

Røde Kors' integrationsindsats

Den frivillige indsats på integrationsområdet i Rudersdal kommune varetages af lokalafdelingen i Søllerød.

Røde Kors, Birkerød

Gennem vores aktiviteter samles penge ind til Røde Kors, og dermed afhjælpes menneskelig nød, lidelse og diskrimination gennem frivillig indsats.

Røde Kors, Søllerød

Røde Kors' vision: "Gennem frivillig indsats forhindrer og afhjælper Røde Kors menneskelig nød, lidelse og diskrimination."


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794