Foreninger der starter med D

Dansk - Syrisk Kulturforening

Foreningens formål er at understøtte, fremme og hjælpe integration af syriske medborgere, samt at skabe fællesskaber mellem danskere og syrere i Rudersdal Kommune.

Dansk Blindesamfund, Rudersdal

Foreningens formål er at varetage blinde og stærkt svagsynedes interesser, for herigennem at sikre ligestilling med andre borgere i samfundet samt mulighed for selvbestemmelse over eget liv og egen tilværelse.

Dansk Handicap Forbund - Furesø, Allerød, Ballerup, Hørsholm og Rudersdal

Dansk Handicap Forbund arbejder for, at mennesker med handicap får de samme muligheder i samfundet som ikke-handicappede. Målet er at skabe et samfund med lige muligheder for alle.

Dansk-Eritreansk Forening i Rudersdal

Dansk- Eritreansk Forening i Rudersdal er for alle eritreanere og interesserede danskere i Rudersdal Kommune. Formålet er fællesskabet med hinanden, integration og kulturelle arrangementer.

Danske Handicaporganisationer, Rudersdal

Vores formål er at være et samlingssted for kommunens handicaporganisationer. De 35 medlemsorganisationer i DH har tilsammen over 320.000 medlemmer på landsplan og dækker alle typer handicap. DH beskæftiger sig med handicappolitik, hvilket dækker alle sektorer af samfundet, samt fælles tiltag for medlemsorganisationerne.  

DemensNetværk Rudersdal

Vores formål er at forebygge isolation og ensomhed hos mennesker med en demenssygdom og deres pårørende, og dermed medvirke til en øget livskvalitet for målgruppen.

Det Danske Harmonika Akademi Rudersdal

Undervisning i betjening af harmonika til såvel solo som sammenspil.

Det Rullende Korps

Det Rullende Korps er en gruppe af frivillige, der deltager ved både interne og eksterne arrangementer på plejecentre og daghjem i Rudersdal Kommune. De frivillige hjælper med at skubbe kørestole, hvor der mangler hænder og deltager i socialt samvær med beboerne.

Diabetescaféen

Formålet er at skabe rammer for personlig kontakt, netværksdannelse og oplysning for diabetikere og pårørende i kommunen.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794