Foreninger der starter med B

Bedre Psykiatri

LANDSFORENINGEN FOR PÅRØRENDE - Støt kampen for en bedre psykiatri.

 I Bedre Psykiatri kæmper vi for bedre behandling til mennesker med psykisk sygdom og deres pårørende.

Bedsteforældre for Asyl

Bedsteforældre for Asyl er en bevægelse - ikke en forening. Som enkeltpersoner eller i grupper arbejder vi sammen ved kontakter og møder på kryds og tværs. Alle gruppemøder er åbne. Herudover har vi 4 årlige stormøder som informations-, diskussions- og beslutningsfora. Alle er velkomne

Birkerød Flygtningekontakt

Formålet er at fremme kontakten mellem flygtninge, indvandrere og danskere for at lette integrationen i det lokale samfund.

Birkerød Frimærkeklub

Birkerød Frimærkeklub er for alle frimærkeinteresserede. Klubben mødes i Birkerød Idrætscenter og afholder byttemøder, foredrag, konkurrencer, udstillinger og anvisningssalg mm.

Birkerød Harmonikaklub af 1983

Klubbens formål er at styrke interessen for harmonikaspillet og udleve glæden ved samspillet.

Birkerød Pensionistforening

Foreningens formål er ved ture, sammenkomster, fester og til dagligt i Cathrinelyst, at formidle et godt forhold mellem foreningens medlemmer, samt varetage deres interesser overfor offentlig myndighed i stat og kommune.

Birkerød Ro- og Kajakklub

Klubbens formål er at udøve idræt, hovedsagelig i form af roning. Klubben er medlem af Dansk Forening for Rosport (DFfR) og DGI..

Birkerød Stavgangsforening

Vi tilbyder stavgang som motion. Stavgang reducerer risiko for sygdom, giver velvære og socialt fællesskab.

Birkerød Torvedage

Foreningens formål er at styrke det fælles liv i Birkerød Bymidte ved at afholde markedsdage og andre arrangementer i Bymidten. Det vil ske i samarbejde med andre lokale aktører. Foreningen er en almennyttig forening hvis aktiviteter udføres inden for rammerne af folkeoplysningsloven.

Birkerødkoret

Formålet er at synge flerstemmig sang med henblik på afholdelse af koncerter og at være fælles om at dyrke glæden ved sang og musik og socialt samvær.

Bistrupvenner

Bistrupvenner er samlet i en Facebookgruppe kaldet "Bistrupvenner"
Bistrupvenner bemander en genbrugsforretning for flygtninge, kaldet LADEN.

Blixen Klub Rudersdal

Blixen Klubbens formål er at udgøre et netværk for kvinder (60+), som ønsker inspiration til et aktiv seniorliv gennem socialt samvær, engagerende foredrag, debat, arrangementer og udflugter.

Broen Rudersdal

Vi er en frivillig ulønnet støtteforening og er en del af BROEN Danmark.Vi hjælper lokale børn og unge, hvis forældre ikke har sociale eller økonomiske ressourcer til deres børns deltagelse i fritidsaktiviteter i klubber og foreninger i hele kommunen.

Byagerens Venner

Byagerens Venner arbejder for at gøre hverdagen for beboere på Plejecenter Byageren så munter som mulig.

Børn i Birkerød

For forældre med børn i Birkerød og omegn. Alle er velkomne i gruppen. Der sker meget godt for børn i Birkerød. Men nogle gange hører vi først om det lidt for sent. Derfor har vi lavet denne gruppe, hvor du kan dele det, du hører om. Så hører vi andre også om det.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794