Kom videre mand

Kalender
Frivilligcenter
Dato
12.04.2021 17:00 - 19:00
Forfatter
kontakt@
URL-adresse
https://www.frivilligcentret.dk/selvhjaelp/aktuelle-selvhjaelpsgrupper/kom-videre-mand

Beskrivelse

Er du blevet skilt, har mistet jobbet eller er blevet syg eller stresset? Eller har du måske oplevelsen af at have mistet fodfæstet? Så er mandegruppen nok noget for dig.

Kom Videre Mand er et gratis tilbud for mænd, der gerne vil have styr på deres udfordringer. Gruppen består af 8 mænd, der mødes en gang om ugen i 8 uger. Hver gang med et nyt tema.

Hvem kan deltage?

I mandegruppen hjælper mænd hinanden med at komme gennem livets svære overgange. Du kan deltage anonymt i et fortroligt forum med plads til max 8 deltagere.

Hvad sker der?

Tilbuddet består i et otte ugers forløb, der vil styrke din evne til at tackle svære livssituationer og blive bedre til at styre dit liv i den ønskede retning. Undervejs handler det om at

  • Finde fokus og få overblik
  • Skabe gode relationer
  • Blive bedre til den svære samtale
  • Få vækket ressourcer og få mere livskraft
  • Styrke evnen til at tackle svære livssituationer
  • Få inspiration fra andre mænd
  • Styre livet i en ønsket retning

Hvem styrer forløbet?

Forløbet foregår i en gruppe med Steen som frivillig gruppeleder. Gruppelederen har fået træning i koncept Kom Videre Mand, der er udviklet af Frivilligcentre og Selvhjælp i Danmark og gennemført med gode resultater overalt i landet.

Hvornår?

Mandag den 12. april starter holdet og det fortsætter syv mandage til den 7. juni (dog ikke Pinsedag den 24. maj). Vi mødes i Frivilligcentret i lokale 215. Mødetid: kl. 17.00 – 19.00.

Informatíon og tilmelding

Læs mere om konceptet. Hør mere hos Frivilligcenter Rudersdal på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 4589 0056.

Tilmelding her. Herefter bliver du ringet op af gruppelederen for en forsamtale.


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794