Skip to main content

Forside

Foto – skitse – maleri

Dato
19.03.2023 13:00 - 15:00
Beliggenhed
Frivilligcenter Rudersdal

Beskrivelse

Kom og se resultaterne af samarbejdet mellem kunstmaler Tina Hee, SIND Rudersdal og ”På Sporet” til maleriudstillingen der åbner den 19. marts

Under overskriften ”Foto – skitse – maleri” udstiller deltagerne i Tina Hees to maleforløb deres malerier.

Tina Hee lægger vægt på, at det er spontanitet og intuition i et trygt fællesskab, der er omdrejningspunkter for forløbene.

Som hun skriver på sin hjemmeside: ”At male er terapeutisk – ikke terapi – men når man skaber et maleri ud fra noget, der fylder i det indre, uanset om det er negativt eller positivt, så kan det meget vel blive en kreativ “opdagelsesrejse” fyldt med energi og glæde. En rejse, hvor man blandt andet kommer af med uro, får bedre styr på tanker og følelser, og finder sin helt specielle vej fremad”.

Deltagerne udstiller deres malerier på Kulturcenter Mariehøj i Frivilligcenter Rudersdal, Øverødvej 246 A, 2840 Holte.

Der er fernisering søndag den 19. marts fra kl. 13.00 - 15.00. Hvis du ønsker at deltage i ferniseringen, så tilmeld dig venligst her: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest mandag den 13. marts 2023, så vi får bestilt sandwiches og drikkevarer nok.

Udstillingen varer til og med fredag den 14. april 2022 og er åben i Frivilligcenter Rudersdals åbningstid, som er mandag til torsdag kl. 10 - 15.

På Tina Hees hjemmeside kan du læse mere om hendes kunst og maleforløb, som også viser billeder af maleforløbet på ”På Sporet” i 2022 https://www.tinahee.com/

Vel mødt!


Info om placering

Frivilligcenter Rudersdal

Vejnavn
Øverødvej 246B
By
2840 Holte
Region
DANMARK
Land
Danmark