Forside

Sorgcafé for unge

Dato
26.11.2022 13:00 - 15:00
Beliggenhed
Frivilligcenter Rudersdal

Beskrivelse

unge inviterer unge

Har du mistet en som stod dig nær? Eller kender du en, som har? Så er du velkommen til sorgcafe, hvor unge snakker med unge om at miste en forældre, en søskende, en bedsteforældre, en nær ven eller klassekammerat.

Du møder unge frivillige, der selv har mistet, og som er parat til at fortælle deres personlige historier og dele deres erfaringer om, hvordan man kommer igennem den svære tid og lærer at leve med sorgen.

Du har også mulighed for selv at tale om din sorg, hvis du føler dig klar til det.

Hver sorgcafe har sit eget tema, så du er velkommen til at deltage i en eller flere caféer.

Vi byder på the og kaffe, saft og småkager.

Til sidst præsenterer vi dig for muligheden for at deltage i en sorggruppe for unge.

Hvem kan deltage?
Alle unge, der har erfaring med sorg er velkomne til at deltage, og det er muligt at tage en ven eller en fra familien med til sorgcafeen.

Hvor og Hvornår?

D. 27. oktober kl. 17.30 - 19.00 og 26. november kl. 13.00 - 15.00 afholdes sorgcafé for unge i  Frivilligcenter Rudersdal, Øverødvej 246 A i Holte.

Tema: Cafeen handler om, hvordan vi kan tale om dem, som vi har mistet. Ingen skal være alene med deres sorg og ved at tale om den vi har mistet kan vi holde minderne i live og give dem plads. Vi vil tale om hvordan man kan give plads til kærligheden, som ligger bag sorgen - og hvordan vi kan gøre en forskel ved at tale om dem vi har mistet.

Hvem står bag:
6 unge frivillige står for sorgcafeer og sorggupper. Mie, Bodil, Julie, Ingeborg, Sofie og Nina har alle oplevet sorg og følt sig alene i sorgen. Nu vil de gå foran og skabe bedre muligheder for at unge kan være sammen om sorgen. De unge har alle været på kursus hos i hvordan man arbejder med selvhjælp og i sorgarbejde hos Frivilligcenter Rudersdal og Kræftens bekæmpelse.

Sorggruppe for unge har opstart i januar 2023. Datoer endnu ikke fastlagt. Her er du også velkommen.

Tilmelding til sorgcaféer via  NemTilmeld

Tilmelding til sorggruppe via  NemTilmeld

Info om placering

Frivilligcenter Rudersdal

Street
Øverødvej 246B
City
2840 Holte
County
DANMARK
Land
Danmark

Frivilligcenter Rudersdal

Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 10-15

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 A, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794