Forstå jeres målgrupper og få styr på foreningens kommunikation

Kalender
Frivilligcenter
Dato
28.10.2021 17:00 - 20:00
Forfatter
kontakt@
URL-adresse
https://faelleskursernordsjaeland.nemtilmeld.dk/1/

Beskrivelse

Det er ikke ligegyldigt, om I skriver til Hanne eller Bent, hvis I vil ud over rampen med et budskab. Dette lokale kursus præsenterer viden om, hvorfor det er afgørende at kommunikere til nogen fremfor til alle. Gennem oplæg og øvelser arbejder I med at kortlægge jeres egne målgrupper. Undervejs præsenteres effektive værktøjer og tips til, hvordan man kan skræddersy budskaber til netop Hanne og Bent.

Når man kommunikerer uden at kende sin målgruppe, er det lidt som at skyde med spredehagl. I bedste fald rammer man nogen – i værste fald ingen. Derfor er det vigtigt, at man gør sig klart, om man kommunikerer til de travle forældre, de skeptiske unge eller de engagerede ældre – til garvede frivillige eller folk, der endnu overvejer, om de skal engagere sig i foreningen.

Dette kursus sætter fokus på, hvorfor målgrupper er vigtige, og hvordan I bruger dem i jeres kommunikationsarbejde. Kurset giver jer viden om målgrupper og præsenterer anvendelige værktøjer, I kan bruge til at kommunikere i øjenhøjde med netop de mennesker, I gerne vil nå med jeres kommunikationsaktiviteter.

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset er målrettet frivillige, organisationer, frivilligcentre og initiativer, der udfører frivilligt socialt arbejde. Deltagerne arbejder med foreningens kommunikation til frivillige, medlemmer og brugere, og er fx ansvarlige for en Facebookside eller for at udarbejde foldere, plakater, annoncer mv. Kurset er også relevant for frivillige og ansatte, der arbejder med rekruttering eller fastholdelse af frivillige.

Kursusdagen byder på kortere oplæg, diskussion i plenum, refleksionsøvelser og selvstændigt arbejde med egne målgrupper og kommunikation.

 

Sted

Frivilligcenter Hillerød/ Kedelhuset
Fredensvej 12 B
3400 Hillerød


Frivilligcenter Rudersdal
Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte, tlf: 4589 0056
mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., facebook, CVR: 26449294, konto: 2253 0722534794