Skip to main content

Webinar: Pas på de frivillige ildsjæle

Vil du lære at passe bedst muligt på dine frivillige og sikre et sundt frivilligmiljø?

Nordsjælland frivilligcentre inviterer i samarbejde med konsulentbureauet Ingefair til et lærerig kursus ”Pas på de frivillige ildsjæle”.

Kurset udruster dig med de nødvendige færdigheder og værktøjer til at sikre dine frivilliges trivsel.

Der bliver her dykket ned i strategier og metoder, der hjælper med at forebygge stress og udbrændthed blandt frivillige.

Gennem en kombination af teori og praksis lærer du at identificere faresignaler og implementere effektive løsninger, der skaber et sundt miljø for de frivillige.

Kurset ligger online og varer ca. 60 minutter.

Det er gratis at tilmelde sig.

Om onlinekurserne:

Nordsjælland frivilligcentre har her samarbejdet med konsulentbureau Ingerfair, der beskæftiger sig med frivillige foreninger og organisationer, om at skabe 5 forskellige gratis onlinekurser.

Målgruppe:

Dette onlinekursus er for alle, der ønsker at bidrage til et sundt frivilligmiljø.

Deltag her:

For at deltage i kurset, bedes du gå til følgende link: https://ingerfair.thinkific.com/courses/samskabelse-i-lokalsamfundet-nordsjaellands_frivilligcentre

Klik derefter på knappen "Tilmeld dig gratis". Hvis du ikke allerede har en konto, vil du blive bedt om at oprette en gratis konto først. Når du har oprettet din konto, vil du automatisk blive omdirigeret til kursets indhold. Kurset vil være tilgængeligt, hver gang du logger ind på siden, så du kan tilgå det når som helst.

 Antal visninger 268