Skip to main content

Blixen III undervejs

Kvindefællesskabet vokser i Rudersdal, hvor de første 66 kvinder har meldt deres interesse i at være med i Blixen III og ildsjæle med pionerånd nu går i gang med at planlægge opstart af en ny klub i det nye år

Blixen Klub går sin sejrsgang i hele Danmark og kvindefællesskabet vokser også i Rudersdal. Den 16 november var Frivilligcentret og Blixen Klub værter for et opstarts- og informationsmøde for Blixen Klub III, hvor Søs Stadil gav en god introduktion til konceptet og delte erfaringerne fra egen Blixen Klub.

66 kvinder har interesse i den nye klub. 9 ildsjæle med pionerånd er klar til at planlægge opstart og mindst lige så mange er klar til at brygge kaffe og sørge for forplejning, når møderne går i gang i det nye år.

Der er grobund for fællesskab blandt kvinderne, der gerne vil være med i  et socialt netværk for kvinder +60 år, som tilbyder uformelt samvær, inspiration og aktiviteter.

Der er allerede to Blixenklubber i Rudersdal, som mødes på Havarthigården tirsdage og onsdagen, og der er venteliste til begge klubber. Blixen Klub er en succes med mere end 35 klubber fordelt i hele landet.

Klubbernes Mission: Gennem fælles oplevelser, foredrag, udflugter og ikke mindst samtaler at give kvinderne mulighed for at danne netværk både privat og gennem interessegrupper i Blixen Klubbens regi.

Blixen III opstart Artikel Nyhed

Forventninger
Mange af deltagerne i informations- og opstartsmødet fik skrevet lidt om deres forventninger til klubben:

"Møde interessante kvinder med godt humør og lysten til et aktivt fællesskab"

"Jeg håber at få et lille skud ‘kultur’ og viden"

"At møde nogle ildsjæle, der har lyst og overskud til at starte klubben"

"Da jeg netop er gået på pension, har jeg et ønske om, og tid til, at fortage mig noget givende sammen med andre."

"Tilflyttet til Birkerød og savner netværk."

"Har hørt meget godt om de eksisterende klubber."

"Et nyt fællesskab med andre kvinder."

"Jeg er altid parat til at få udvidet min horisont."

"Efter over 22 år i udlandet vil jeg glæde mig til at møde nye kvinder." osv. osv

Velkommen i det store frivillige miljø. Tak fordi I er med til at gøre en forskel for hinanden og god vind med den nye klub. Vi i Frivilligcentret er klar til at hjælpe jer med råd og dåd, hvis der bliver brug for det.

Kom med
Hvis du er kvinde 60+ er du velkommen til at skrive dig på listen over potentielle medlemmer helt uforpligtende, så modtager du information om mødedage og tidspunkter og grundlag for den nye  klub. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Antal visninger 359