Skip to main content

Velkommen til Birkerød Folkedanserforening

Varmt velkommen til Birkerød Folkedanserforening, der netop et blevet medlem af Frivilligcentret. Foreningen har eksisteret siden 1948, og den har gennem årene drevet et antal folkedanserhold.

Det er foreningens formål gennem aktivt og fornøjeligt foreningsliv at bevare og udbrede kendskabet til fortrinsvis dansk folkedans, folkemusik, folkesang samt danske folkedragter og egnsskikke fra det 18. og 19. århundrede. Foreningen arrangerer undervisning i folkedans og afholder andre aktiviteter til at fremme formålet.

Foreningen driver nu et folkedanserhold for seniorer mandag eftermiddag kl. 16 til 18.

Her står der dans, godt humør og sund motion på programmet. Alle danser i deres almindelige tøj til levende musik leveret af dygtige spillemænd. Foreningen har egen danseinstruktør, Marianne Bornebusch.. Pausen går med kaffebord og fællessang.

Der er flest seniorer med i foreningen, men der er også plads til yngre.

Alle er velkomne til at danse med på Toftevangskolen i Birkerød den første måned uden at blive medlem. Folkedans giver godt humør og er sund motion for krop og hjerne.

Kontakt Per Ramsing: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., telefon 60873838.

Logo Folkedanserforening


Antal visninger 346